بازارها و مراکز خرید رامسر؛ از بازارهای هفتگی تا مراکز خرید مدرن

به گزارش وبلاگ یاسین، هر فردی به رامسر، عروس شهرهای شمال ایران، سفر کند، علاوه بر دیدن جاذبه های متنوع این شهر بهشتی، حتما چند ساعتی را نیز صرف گشت و گذار در بازارهای محلی این شهر می کند.

بازارها و مراکز خرید رامسر؛ از بازارهای هفتگی تا مراکز خرید مدرن

بدون تردید کمتر کسی را می توان دید که به شهرهای شمالی سفر کند و سری به بازارهای محلی آن ها نزند؛ آن هم شهری مثل رامسر؛ بازارهای محلی شهرهای شمالی ایران حال و هوای جالبی دارد که نمی توان نظیر آن را در بازارهای سایر نقاط کشور دید؛ در حقیقت بازارهای محلی این شهرها هم جزو جاذبه های دیدنی آن ها هستند و بازدید از آن ها جزو جدایی ناپذیر برنامه سفر به شهرهای شمال ایران است؛ دیدن پرندگان زنده مانند اردک و مرغ وخروس که برای فروش به بازار آورده شده اند یا دست فروش هایی که سعی می کنند با لهجه شیرین شمالی خود مشتریان را برای خرید خوراکی های محلی یا صنایع دستی وسوسه کنند؛ برای هر کسی می تواند جالب باشد.

هیچ فردی نیست که دوست نداشته باشد در این بازارها بچرخد و خوراکی های خوشمزه را که معمولا فرآورده های زیتون، انواع ترشیجات و مرباجات هستند، مزه مزه کند. اگر آشنایی چندانی با بازارهای محلی و مراکز خرید تازه و مدرن رامسر ندارید، این مطلب را از دست ندهید.

اگر قصد سفر به رامسر با تور را دارید، تورهای رامسر را در وبلاگ یاسین ببینید و بهترین تور به مقصد خود را با پایین ترین قیمت از فروشنده های معتبر خریداری کنید.

البته رامسر بازاری شبیه به بازارهای تاریخی با قدمت چند صد ساله و معماری فوق العاده زیبا همچون بازارهای تاریخی شهرهای اصفهان، یزد، شیراز و کرمان ندارد و اغلب بازارهای این شهر بازارهای محلی هستند که به همت مردم ایجاد شده و اهالی رامسر در آن ها حاصل دست رنج خود را می فروشند؛ البته هرچند بازارها هم در جلب توجه گردشگران کاملا پیروز بوده اند.

بازارهای محلی و هفتگی رامسر

اگر قصد سفر به رامسر را دارید، سعی کنید طوری برنامه سفر خود را تنظیم کنید که حتما روزهای شنبه یا سه شنبه (مخصوصا شنبه) در این شهر باشید؛ زیرا در این دو روز بازار هفتگی در این شهر برپا می شود که یکی از معروف ترین بازارهای سنتی و قدیمی شمال کشور با قدمتی دیرینه است. معمولا گردشگران در سفر به هر شهر برای آشنایی با فرهنگ مردم، از موزه مردم شناسی آن شهر بازدید می کنند؛ ولی در رامسر برای این منظور باید از شنبه و سه شنبه بازار آن دیدن کنید که توصیه می کنیم گردش در آن را به هیچ وجه از دست ندهید.

در این بازار همه خوراکی های خوشمزه کنار هم جمع شده اند؛ از ماهی گرفته تا انواع ترشیجات و مرباجات خوش رنگ وبو که هیچ فردی نمی تواند به سادگی از کنار آن ها عبور کند و حتما باید کمی از آن ها بچشد؛ این کار یکی از لذت بخش ترین تفریحات در سفر به شهرهای شمالی است! زنان دست فروشی که محصولات محلی مانند انواع سبزیجات، شیر و ماست محلی را با طعمی بی نظیر می فروشند، نیز باعث می شوند که سر خود را دائم به اطراف بچرخانید. افراد دوره گری که با نواختن موسیقی محلی شاد فضای مفرحی در بازار ایجاد می کنند، نیز نظر هر فردی را به خود جلب می کنند. در سویی دیگر صدای مرغ و خروس، اردک و بوقلمون زنده برای چند لحظه حواس شما را پرت می کنند. توصیه می کنیم صبح زود از این بازار دیدن کنید تا خوراکی های خوشمزه آن را از دست ندهید.

در ضمنً روزهای دوشنبه و چهارشنبه بازاری دیگر در سادات شهر رامسر برپا می شوند که در میان مردم محلی به چهارشنبه بازار معروفیت دارد و قدمت برپایی آن به سه دهه می رسد. روزهای دوشنبه هم بازاری (دوشنبه بازار) در کتالم رامسر برپا می شود.

  • آدرس: شنبه بازار در ابتدای کمربندی شهر و اطراف میدان امام برپا می شود.

بازار تازه ماهی فروشان رامسر

مگر می شود به رامسر رفت و ماهی نخورد؟ بازار تازه ماهی فروشان رامسر که بازاری مدرن است و کمتر از یک سال از عمر آن می گذرد، بهترین مکان برای خرید ماهی در رامسر است. این بازار دارای 22 غرفه بوده و از لحاظ بهداشتی نیز از شرایط بسیار خوبی برخوردار است. یک رستوران دریایی نیز در این بازار ساخته شده که در آن انواع ماهی ها طبخ و عرضه می شود. در ضمنً این بازار دارای پارکینگ نیز است. بازار سابق ماهی فروشان از شرایط خوبی برخوردار نبود و به همین دلیل مسئولان شهر تصمیم گرفتند مکان مناسبی را جایگزین آن کنند. مسئولان امیدوارند این بازار به یکی از نماد های شهر تبدیل شود.

  • آدرس: لپاسرک، جنب پل صفارود

بازارهای صنایع دستی رامسر

شهرهای شمالی از جمله رامسر به همان اندازه که دارای جاذبه های طبیعی و بی نظیر و خوراکی های خوشمزه و معطر هستند، صنایع دستی زیبایی نیز در آن ها عرضه می شود. تعداد فروشگاه هایی که در رامسر به عرضه این گونه محصولات می پردازند، بسیار زیاد هستند و معرفی تمام آن ها در این مقاله نمی گنجد؛ اما بهترین آن ها را به شما معرفی می کنیم.

یکی از مراکز صنایع دستی، کارگاه همجوشی شیشه در شرکت کوه سبز واقع در روستای میان لات در راستا رامسر به جواهرده است که با جاده آسفالته به راحتی می توانید به آن دسترسی پیدا کنید. در هنر همجوشی شیشه، قطعات مختلف شیشه با رنگ ها، بافت و اشکال زیبا و متنوع با حرارت زیاد نرم می شوند و به یکدیگر متصل می شوند. این کار در نهایت منجر به خلق اثر هنری زیبایی می شود که برای تمام افراد با علایق و سلایق متفاوت مجذوب کننده است.

برای تهیه بهترین صنایع دستی تهیه شده از نمد هم می توانید سری به یکی از کارگاه های عرضه کننده این محصولات واقع در محله لپاسر، مقابل شهرداری بزنید.

چنانچه علاقه مند به خرید لباس های سنتی رامسر مانند چادر شب و لباس قاسم آبادی هستید، بهترین نمونه این لباس ها در کارگاهی واقع در لات محله، ابتدای راستا رامسر به جواهرده، رو به روی چشمه عرضه می شوند.

مراکز خرید مدرن

شاید دوست داشته باشید در سفر به رامسر گشتی هم در پاساژها و مراکز خرید مدرن آن بزنید که بازدید از آن ها مجذوب کنندهیت خاص خود را دارد. مراکز خرید آرامش و نگین دو مرکز خرید بزرگ این شهر هستند.

مرکز خرید آرامش

بزرگ ترین و مجهزترین مرکز خرید رامسر با 150 واحد تجاری لوکس و مدرن در فضایی به وسعت 5 هزار متر مربع ایجاد شده که دارای امکانات رفاهی و تفریحی متنوعی همچون پله برقی، پارکینگ، آسانسور، رستوران و فست فود با غذاهای متنوع، شهربازی، سالن بیلیارد و پینگ پنگ و سینما است. هایپر مارکت آرامش دارای معماری جالبی نیز است که در آن معماری بومی ایران و معماری محلی منطقه با معماری مدرن ترکیب شده است. این مرکز خرید در مقابل هتل قدیم رامسر، یکی از جاذبه های دیدنی رامسر واقع شده است.

  • آدرس: خیابان عبدالرزاق، رو به روی هتل قدیم رامسر

مرکز خرید نگین

اگر برای خرید مشکل پسند هستید، به احتمال زیاد اجناس موجود در فروشگاه نگین شما را راضی می کنند؛ کالاهای موجود در این مرکز خرید، عمدتا پوشاک مردانه و زنانه، محصولات آرایشی و بهداشتی و لوازم منزل هستند

  • آدرس: خیابان مطهری

برای آشنایی با سایر مراکز خرید و دیدنی های رامسر و برنامه ریزی بهتر در سفر به این شهر، از وبلاگ یاسین کمک بگیرید. فهرست کاملی از جاهای دیدنی رامسر و مراکز خرید سنتی و مدرن آن را می توانید در وبلاگ یاسین ببینید و به اطلاعات و تصاویر هرکدام دسترسی داشته باشید.

منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا / vilacenter.ir

به "بازارها و مراکز خرید رامسر؛ از بازارهای هفتگی تا مراکز خرید مدرن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازارها و مراکز خرید رامسر؛ از بازارهای هفتگی تا مراکز خرید مدرن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید