واحدهای صنفی نانوایی باید به آزادپزی تشویق شوند
به گزارش وبلاگ یاسین، مهدی اسدپور پیش از ظهر شنبه، در جلسه شورای هماهنگی آرد و نان شهرستان، ضمن بیان اینکه بودجه های تخصیصی دولت برای آرد و نان از بودجه های عمرانی بیشتر است و با رونق آزادپزی در شهرستان،کیفیت نان بیشتر خواهد شد، گفت: با توجه به افزایش جمعیت شهرستان، تا عید نوروز با نانوایی هایی که آزاد پز هستند و پروانه کسب ندارند و همچنین با نانوایی هایی که مسائل بهداشتی را رعایت نمی نمایند، برخورد شدید خواهد شد.

وی ادامه داد: نانوایان در ایام نوروز نقش ویژه ای دارند و باید آیین نامه های خبازی را اجرا نمایند.
فرماندار چادگان توضیح داد: علاوه بر ظاهر، کیفیت نان نیز بسیار مهم است و نانوایان علاوه بر اجرای ضوابط، وظایف وجدانی خود را نیز در نظر بگیرند.
رییس صنف نانوایان شهرستان چادگان، هم با بیان اینکه برای صدور پروانه کسب نانوایی های آزاد پزی 50 درصد تخفیف داده خواهد شد، گفت: الزاما برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان و مسافران در عید نوروز باید حداقل یک ذخیره 500 کیسه ای آرد در شهرستان موجود باشد.
وی به کیفیت پایین کیسه آردهای بعضی کارخانه ها مانند کارخانه جرعه اشاره نمود و گفت: بعضا کیسه آردهایی با کیفیت بسیار پایین به شهرستان می آید که نارضایتی شهروندان را در پی داشته است.
غلامرضا کاویانی توضیح داد: سرانه مصرف نان در استان اصفهان نسبت به سرانه کشوری مطلوب نیست اما در شهرستان چادگان سرانه مصرف نان با آمار استاندارد همخوانی دارد.
وی همچنین به نبود نانوایی در بعضی روستاهای چادگان اشاره نمود و گفت: تا خاتمه سال و شروع فصل گردشگری مشکل نانوایی در روستاها نیز حل خواهد شد.
منبع: خبرگزاری مهر