علائم طولانی مدت کرونا کدام هستند؟
به گزارش وبلاگ یاسین، بیشتر افرادی که به بیماری کرونا مبتلا می شوند در دو هفته بهبودی خود را به دست می آورند. آنها در طول بیماری تب، سرفه و از دست دادن حس بویایی و چشایی را به مدت چند روز تجربه می نمایند.

به گزارش وبلاگ یاسین ، با وجود اینکه بیشتر بیماران کرونایی در دو هفته سلامتی خود را به دست می آوردند اما شواهد نشان می دهد که بعضی از علائم دنباله دار ویروس به مدت ها هفته ها در بدن فرد باقی می مانند.
بعضی از این عوارض بیمارانی را که بهبودیافته اند به ستوه می آورد.
فرد دیگر کرونا ندارد اما حالا با عوارضی دست و پنجه نرم می نماید که میراث کرونا در بدن اوست.
داده های برنامه مطالعات علائم کووید که به وسیله کالج کینگ لندن و شرکت بهداشتی زویی طراحی شده نشان می دهد از هر ده نفر یک نفر ممکن است پس از سه هفته هنوز علائم داشته باشد و بعضی ممکن است ماه ها رنج ببرند.
از آنجایی که علائم ویروس کرونا با توجه به واریانت های تازه مدام در حال تغییر هستند عوارض طولانی مدت هم به لیستی تبدیل شده اند که باید به روز سانی شوند.
لیستی که در ادامه می بینید و می خوانید مرسوم ترین عوارض طولانی مدت بیماری کروناست:
*خستگی مزمن
*تنگی نفس
*افزایش ضربان قلب
*هذیان گویی
*سکته ها (مغزی و قلبی)
*بی خوابی
*از دست رفتن حس بویایی و چشایی
*بیماری کلیوی
*مسائل حرکتی
*سردرد
*درد عضلانی
*تب
بعلاوه نتایج تحقیقات محققان ایتالیایی نشان می دهد افرادی که به طیف های شدیدتر بیماری کرونا مبتلا می شوند نسبت به بیمارانی که به مراتب خفیف تر بیماری دچار شده بودند بیشتر دچار عوارض طولانی مدت بیماری کرونا خواهند شد.
هر چند لیست شایع ترین عوارض طولانی مدت در میان بعضی از بیماران کرونایی ذکر شد اما تحقیقات نشان می دهد که در میان انواع عوارض طولانی مدت، خستگی، تنگی نفس و درد عضلانی شایع تر از بقیه علائم هستند.
منبع: جام جم آنلاین