تهیه کننده زندگی پس از زندگی: از نقد ها دلخور نیستم
به گزارش وبلاگ یاسین، فصل سوم زندگی پس از زندگی، روایتی از تجربه های نزدیک به مرگ هر روز قبل از افطار از شبکه 4 پخش می گردد.

به گزارش ایران آنلاین، عباس موزون، مجری و تهیه کننده برنامه زندگی پس از زندگی که جزو پربیننده ترین برنامه های ماه رمضان قرار گرفته است در گفت و گوی تصویری درباره اتفاقاتی که با تجربه گر هایی که جلوی دوربین برده و انتقاد هایی که به برنامه وارد شده صحبت های جالبی کرذ.
موزون گفت: از نقد هایی که شده نه دلخورم نه نگران، از همه منتقدان هم سپاسگزارم و دعوت می کنم به نقد محکم و دست پر هم بیایند هر چه محکم تر بیایند کار ما استحکام بیشتری پیدا می نماید.
وی درباره ایتکه کدام فصل برنامه را دوست داشتید و کدام قصه برایتان مجذوب کننده بود گفت: نگاه من به تجربه گران شاید باعث تعجب مخاطب گردد، چون نگاه من فرق دارد، تک تک تجربه ها برای من مهم است، چون عناصری در آن ها وجود دارد که منحصر به آن تجربه است برای من پژوهشگر تشابهات، تمایزات دسته بندی می گردد و نتایج که بدست می آید مهم است بنابراین برای من هر تجربه ای موضوعی دارد که برای من تجربه دیگر آن را ندارد.
او گفت: هدف من در این برنامه نیست که بگویم در بهشت برزخی چه چیز هایی هست یا نیست من می خواهم بگویم عالم غیب بیرون بدن وجود دارد، بنابراین پاسخ تعیین این است که شخصا به تجربه هایی علاقه مند هستم که روی زمین، کف خیابان در بیمارستان و در خانه شان است، چون اهمیت علمی، تحقیقی و پژوهشی و ابزار قوی است برای من که بگویم غیب وجود دارد نه اینکه بگویم بهشت و جهنم چطوری است.
موزون گفت: من می خواهم بگویم عالم غیب وجود دارد و وجود عالم غیب چطوری ثابت می گردد اینکه روی زمین بیمارستان و خانه می توانم ثابت کنم برایم بهتر است، همین برای من کفایت می نماید تجربه مثل آقای لرستانی در بیمارستان حرکت می نماید و خبر می دهد که در خانه خواهرم دو تا گوسفند سیاه و سفید قربانی کردند به مخاطب یاری می نماید که متوجه گردد عالم غیب وجود دارد تا اینکه تجربه گر بگوید از تونل رفتم به باغی و آن را توصیف کند این ها چقدر به باور شما یاری می نماید من به عنوان پژوهشگر این حوزه اهمیت تجاربی است که روی زمین به اثبات رسیده است که غیب وجود دارد و علاقه ندارم که نتیجه اعمال فرد که او را بهشتی و جهنمی می نماید را نشان دهم.
وی ادامه داد: به سوژه هایم صفر درصد شک ندارم، ولی تجربه و تجربه گر هر دو باید آنالیز شوند با مولفه هایی که حدود 60 مولفه هستند و برای شناخت تجربه 60 و حدود 10 تا برای تجربه گر جمعا نزدیک 70 تا مولفه است که در طول زمان زیاد می گردد به یاری این ها تجربه و تجربه گر را آنالیز می کنم مجموع این ها اگر نمره درست گرفتند تجربه درست است.
وی درباره تجربه های غیر واقعی هم گفت: کم پیش آمده که تجربه ها غیر واقعی باشند ما چند هزار نفر را آنالیز می کنیم و شما 30 نفر را جلوی دوربین می بینید، تجربه های غیر واقعی و تجربه واقعی بدون اثبات، تجربه هایی هم هستند که درست هستد، ولی نمی گردد اثبات کرد، چون اسناد کافی برای ارائه ندارد مثلا در خانه تنها بوده و این اتفاق برایش افتاده و موارد دیگری را که برای پوشش اثبات باید داشته باشد ندارد.
منبع: فرارو