طرز تهیه چلو دیزی خانگی

به گزارش وبلاگ یاسین، شما می توانید این غذای ایرانی را در منزل به راحتی بپزید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید همچنین این پلوی مخلوط برای پذیرایی از مهمان ها می تواند مناسب باشد.چلو

طرز تهیه چلو دیزی خانگی

به گزارش وبلاگ یاسین به نقل از آرگا

مواد لازم

  • برنج : 4 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی : دو پیمانه
  • گوشت سردست بره : نیم کیلوگرم
  • پیاز متوسط : دو عدد
  • زردچوبه : سه قاشق چایخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن : 100 گرم

طرز تهیه چلو دیزی کاشانی در منزل

برای پخت چلو دیزی ابتدا پیازها را خرد نمایید و آن ها را به همراه مقداری روغن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند سپس زردچوبه را پیازها بیفزایید تا بوی خامی آن از بین برود.

در این مرحله از طرز تهیه چلو دیزی گوشت را به صورت قطعات عظیم تقسیم نمایید سپس آن را به پیاز داغ بیفزایید تا کمی تفت بخورد. لوبیا چیتی را به مخلوط گوشتی بیفزایید و مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا پخته شوند.

بعد از گذشت نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به مخلوط گوشتی بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شوند تا آب آن ها به صورت کامل کشیده گردد.

بعد از اینکه لوبیا و گوشت به صورت کامل پخته شدند برنج شسته و خیس خورده را به همراه 6 پیمانه آب به مخلوط گوشت بیفزایید و باقی مانده روغن و نمک را هم به مواد چلو دیزی بیفزایید و اجازه دهید تا آب برنج خشک شد سپس درب قابلمه را به همراه دمکنی روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا چلو دیزی روی حرارت ملایم شعله گاز پخته گردد.

چلو دیزی را بعد از پخت درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و این غذای لذیذ را به همراه ماست یا ترشی و سبزی خوردن و … میل نمایید

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه چلو دیزی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چلو دیزی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید