طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل؛ دسری خوشمزه و مجذوب کننده برای مهمانی

به گزارش وبلاگ یاسین، کیک با فیلینگ کارامل یک دسر فوق العاده عالی و خوشمزه است که می توانید برای مهمانی ها یا دور همی ها یا عصرانه خانواده خود آماده کنید. این دسر مجذوب کننده و خوشمزه از کاور کیک با طعم شکلاتی و نسکافه ای تشکیل شده و داخل آن با دسر کاراملی پر می گردد. این دسر علاوه بر طعم عالی ظاهر مجذوب کننده و زیبایی دارد که آن را به یک دسر خاص و ویژه تبدیل می نماید. درست کردن این دسر کار سختی نیست و فقط به کمی زمان و حوصله نیاز دارد. این دسر جزو دسرهای بین المللی و پر هوادار است.

طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل؛ دسری خوشمزه و مجذوب کننده برای مهمانی

با طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل در وبلاگ یاسین بلاگ همراه ما باشید.

مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ3 عدد
شکر1 پیمانه
آرد شیرینی پزییک و نیم پیمانه
روغن مایعیک دوم پیمانه
شیرسه چهارم پیمانه
پودر کاکائو2 قاشق چای خوری
پودر نسکافه فوری2 قاشق چای خوری
بکینگ پودریک و نیم قاشق چای خوری

مواد لازم برای فیلینگ کارامل:

پنیر ماسکارپونه100 گرم
خامه صبحانه200 گرم (یک پاکت صورتی)
شکر4 قاشق سوپ خوری
کرم کارامل1 بسته
دنت وانیلی2 عدد
شیریک چهارم پیمانه
پودر ژلاتینیک و نیم قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای گاناش:

شکلات با طعم دلخواه110 گرم
خامه صبحانه50 گرم

طرز تهیه کیک:

برای تهیه این دسر ابتدا کیک رو آماده میکنیم. همه مواد رو قبلا از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن.

1- پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

2- رو به آرد اضافه و کاملا مخلوط کنید بعد مخلوط آرد رو سه بار الک کنید و کنار بذارین.

داخل قالب گرد دلخواه رو چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی قرار بدین برای این دسر هم از قالب کمربندی و هم از قالب ساده میتونید بهره ببرید سایز قالب من هجده سانتی متر بود از قالب تا قطر بیست و دو سانتی متر هم میتونید بهره ببرید اما توجه داشته باشین که هر چه میزان قالب بزرگتر بشه ارتفاع کیک کمتر میشه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرم کارامل

تخم مرغ و شکر رو داخل ظرفی بریزین.

3- و با دور تند همزن حدود چهار الی پنج دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه. حتما حین همزدن چندین بار کناره های ظرف رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد پاشیده شده به دیواره ها داخل ظرف برگردن و باعث ایجاد بوی زهم تخم مرغ در کیک نشن.

شیر رو کمی حرارت بدین تا ولرم بشه و بعد پودر نسکافه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه.

4- مخلوط شیر و نسکافه رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنید و بعد روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یخچالی کارامل

5- مخلوط آرد الک شده رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای داخل مواد باقی نمونه.

6- مایه کیک رو داخل قالب مورد نظر بریزین و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت حدودی سی الی چهل دقیقه بپزین زمان گفته شده در فر های مختلف متفاوته. در فرهای برقی حتما دما رو بیست درجه پایین تر قرار بدین.

در آخر کیک رو با یک سیخ چوبی از قسمت مرکز تست کنید اگه سیخ چوبی از کیک تمیز بیرون اومد قالب رو از فر خارج کنید.

7- و اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد کناره های کیک رو با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و کیک رو داخل ظرفی برگردونید و کاغذ روغنی رو از کف کیک جدا کنید و کیک رو دوباره برگردونید.

با یک چاقوی تیز با کمی فاصله از کناره کیک (حدود یک الی دو سانتی متر) روی کیک برش ایجاد کنید بدون اینکه چاقو با کف کیک برخورد کنه چاقو رو فقط با ارتفاع یک سانت مانده به کف کیک حرکت بدین.

بعد یک چاقوی بزرگ رو از قسمت برش خورده زیر کیک ببرین و قسمت گرد رویی رو مثل یک در جدا کنید و کنار بذارین.

داخل کیک رو اول به یاری دست خالی کنید و بعد از یک قاشق برای خالی کردن قسمت داخلی بهره ببرید اما دقت کنید که به یک سانت پایینی کیک آسیبی نرسه وقتی داخل کیک به صورت مرتب و تمیز کاملا خالی شد اون رو کنار بذارین و فیلینگ کاراملی رو آماده کنید.

طرز تهیه فیلینگ کارامل

1- ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب به روش بن ماری مدام هم بزنید تا کاملا حل بشه و دونه های ژلاتین داخل شیر باقی نمونه.

2- مخلوط شیر و ژلاتین بن ماری شده و شکر و پودر کرم کارامل رو داخل مخلوط کن بریزین (از هر دستگاه میکس کننده ای میتونید بهره ببرید حتی همزن برقی) بعد دنت وانیلی رو به مواد اضافه کنید.

3- و خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه رو هم داخل دستگاه بریزین و کاملا میکس کنید تا ترکیب بشن (به جای پنیر ماسکارپونه از پنیر کیبی یا پنیر لبنه هم میتونید بهره ببرید).

4- مواد رو داخل قسمت خالی کیک بریزین تا پر بشه و فقط کمی فضا برای قرار گرفتن مجدد در کیک باقی بمونه.

بعد قسمت گرد جدا شده رویی رو مثل یک در روی کیک قرار بدین و اگه فضای خالی باقی موند با پودر کیکی که از داخل کیک در آوردیم پوشش بدین.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تریلیچه (کیک خیس خامه ای کاراملی)

5- کیک رو به مدت سه الی چهار ساعت داخل ظرف در بسته در یخچال قرار بدین تا قسمت کاراملی کاملا خودش رو بگیره.

تزئین کیک با گاناش

برای تزئین روی کیک میتونید از هر چیز دلخواهی بهره ببرید من از گاناش استفاده کردم.

برای تهیه گاناش شکلات با طعم دلخواه رو روی حرارت بن ماری ذوب کنید و بعد خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید.

و مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بن ماری قرار بدین تا کاملا مخلوط و یکدست بشه.

برای ریختن گاناش روی کیک میتونید از طلق یا رینگ بهره ببرید و یا اینکه گاناش رو بدون رینگ روی کیک بریزین تا از کناره ها کمی پایین بریزه و کیک رو زیباتر کنه.

من برای ریختن گاناش روی کیک یک طلق نواری برش داده رو دور کیک کاملا محکم با چسب بستم و گاناش رو روی کیک ریختم و بعد از ریختن گاناش حتما چند بار به آرومی ظرف رو روی سطح کار بکوبین تا گاناش کاملا صاف بشه و به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارین تا کاملا خودش رو بگیره.

برای جدا کردن طلق چسب رو باز کنید و یک چاقوی تیز رو کنار طلق حرکت بدین تا طلق جدا بشه. روی کیک رو با انواع میوه یا دراژه رنگی یا شکلات سفید آب شده میتونید تزئین کنید.

برای اینکه برش های کیک کاملا تمیز در بیان داخل یک لیوان آب جوش بریزین و یک چاقوی تیز رو داخل آب جوش قرار بدین و بعد با دستمال پاک کنید و کیک رو برش بزنید و برای ایجاد برش بعدی همین حرکت رو تکرار کنید تا برش ها تون تمیز و زیبا در بیاد. این دسر خوشمزه رو حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.

بعلاوه می توانید برای طرز تهیه دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل؛ دسری خوشمزه و مجذوب کننده برای مهمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل؛ دسری خوشمزه و مجذوب کننده برای مهمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید